Асфалтиране в София

РАЗБИВАЧИ еу произвежда всички видове пътностроителни работи, използвайки най-модерните технологии.
По време на строителството, ние се ръководим от главния критерий – качество, тъй като икономиите на материали означава винаги се превръщат в необходимостта от ранна ремонт, все още пресен пътното платно. За да се избегне това, ние работим само с надеждни доставчици на суровини. Портфейлът на по-голямата част от нашите клиенти са големи компании, което е особено важно за качеството и сроковете на извършената работа.

Ние ще ви направим най-добрата оферта за асфалтиране в София, които можете да намерите, вижте сами.


 

От нашият Блог

3 аспекта в избора на фирма по извозване на строителни отпадъци

Извозване на всичко от строителство – независимо дали става дума големи търговски проекти или по-малки жилищна и работни места има своите специфики.
Освен, че някой трябва да го направи, големи фирми имат превозни средства и специални екипи.
Извозване на строителни отпадъци се извършва по няколко начина. Единият вариант е да наемете контейнери за боклук и екип от хамали, които да свършат тежката работа. В другия случай с наемане на фирма по кърти, чисти и извозва, да получите цялостно обслужване.Дори след разрушаване на сгради, екип от специалисти може за кратко време да почисти всички отломки и строителни отпадъци софия. Такива фирми разполагат с машини, техника и транспорт и само за минимална стойност могат да се справят с поетия ангажимент. прочети още